7 de març del 2007

Fins Sempre Gregorio!

Dilluns a la nit va morir en Gregorio Rojo, ex-atleta, entrenador i mestre de la vida. Així podríem definir en Gregorio, una persona de caràcter envejable a qui molts recordarem sempre per la seva energia, per la seva simpatia i il·lusió alhora de fer les coses. Ell no només ens va ensenyar a córrer, ens va ensenyar a assaborir els bons moments, a saber patir, a encoratjar-nos quan més ho necessitàvem i a acceptar les coses, en fi, en Gregorio ens va ensenyar a gaudir de la vida.

Finalment el que va ser seleccionador espanyol de cros i entrenador de grans atletes catalans i espanyols ens ha deixat, aquell home que amb més de 80 anys seguia tenint forces per pujar de paquet en moto, aquell home que estava de bon humor per que simplement li agradava estar de bon humor, aquell amic i alhora mestre, ha mort a l’edat de 86 anys i amb ell se’ns en va un mite de l’atletisme estatal i una persona admirable.

Sempre et tindrem en els nostres cors “senyor Rojo”, per vostè, pel seu record i per tot el que ha fet per les persones que el coneixen, fins sempre!

(carta publicada al diari La Vanguardia)