7 de març del 2007

La nota trista de les eleccions autonòmiques

Sense cap mena de dubte, el més dur d’aquestes eleccions ha estat l’elevat índex d’abstenció i l’entrada del partit Ciutadans al Parlament. Un partit demagog i anti català que peca, molt sovint, de fantasmagòric.
Van començar auto- proclamant-se intel·lectuals, van seguir errats al tractar el nacionalisme quasi com una malaltia, després vàrem veure com insultaven a tot el poble català des del desprestigiat Palau de la Música (dic desprestigiat perquè Ciutadana va fer un míting electoral en aquest recinte), ... em vist fins hi tot, que el número tres de Ciutadans, Antonio Robles, xerra davant de les càmeres i de tot els catalans amb el mòbil connectat, sí sí, un bon debut si tenim en compte que “volen tornar el prestigi a la política catalana”.
Aquest partit tampoc entén que la nostra llengua ha estat perseguida i cal potenciar-la, suposo que és normal que no ho entenguin, la majoria d’ells a casa parlen castellà, són el símbol de la immigració inadaptada , fills de pares espanyols, forasters amb poques ganes d’aprendre a viure en una cultura diferent a la seva. En fi, de ben segur que durant aquests quatre anys podrem veure com segueix errant el partit dels Ciutadans Inadaptats.