12 de maig del 2007

Eliminats per falta d'il·lusió

Minut 37 de la primera part, Casquero marca el primer gol del Getafe. Minut 43 Güiza marca el segon. Comença la segona part i el Getafe veu les possibilitats d’eliminar al Barça a la Copa del Rei. Arribem al minut 70 i Vivar el Dordo marca el tercer. Dos minuts més tard Güiza torna a marcar, el Barça encaixa un 4 a 0 i resta eliminat de la Copa mentre el Getafe es classifica per a la final de la Copa que jugarà al Bernabeu contra el Sevilla.
Així de fàcil és guanyar, marques, t’il·lusiones i remates. Només cal tenir un objectiu i treballar de valent per assolir-lo. El que li ha passat al Barça és el que li passa a moltes persones que aspiren a molt però no s’esforcen per a res. El Barça es mereixia el fracàs, alguns s’auto enganyaran dient que el títol monàrquic es pot guanyar un altre any, que el Barça encara va primer a la lliga i que a la Copa Catalunya (Nàstic-Barça el dia 30) es pot aconseguir el títol... però el Barça no només ha perdut un partit i la possibilitat d’afegir un títol al seu palmarès, el barcelonins han encarnat la pobresa i la grisor dels desil·lusionats.