9 de març del 2009

La Unió que divideix

Ja és quelcom habitual que el soci del partit més votat al Principat mostri les diferències en comptes de callar per a sumar. El secretari general d’Unió Democràtica, Josep Maria Pelgrí, ha tornat a parlar i ho ha fet per dir que CiU no està al costat del sobiranisme.

Pelegrí ha recordat que “CiU no té la independència de Catalunya com a objectiu en el seu programa”, i ha obviat que a vegades cal callar per a sumar, cal adaptar-se a la societat i modernitzar el discurs. Convergència porta temps treballant per entendre i agradar a la societat, porta temps intimant amb la nova immigració que té la Casa Gran com a centre d’acollida. La Convergència de Mas i Felip Puig fa temps que entén la realitat nacional del país. Ara toca fer pinya i assolir el respecte internacional des de l’estat propi deixant de banda mals passats i veïns coixos.

Cal recordar a Pelgrí que al títol preliminar dels estatuts de Convergència hi diu que l’objectiu i els principis generals del partit són els de “potenciar la identitat de Catalunya per assolir la plena sobirania nacional”. Quan l’estatut del partit parla de sobirania nacional no vol dir que hagi d’estar supeditada a l’estat espanyol. Ja ho ha estat massa temps, ara cal avançar cap a l’autodeterminació amb el respecte que ens caracteritza als catalans i comptant amb el suport incondicional d’una UDC moderna.

Article publicat al Diari AVUI el dijous 12 de març

2 comentaris:

Dessmond ha dit...

Aquest d'Unió sempre apareix perquè té idees pelegrines.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Vaja una colla botiflera aquests dirigents d´UDC. CDC hauria de trencar amb el "calvo" ja! i enviar-lo a galeres.......
Salut!