24 d’abril del 2009

Marxar per a tornar

Qui havia estat eurodiputat de Convergència i Unió, Ignasi Guardans, i al qui se l’havia respectat tot i decidir treballar pel ministeri de Cultura espanyol, (tots patim la crisi i ell té boques a les que alimentar) se li ha de dir que evidentment un partit polític canvia, evoluciona i s’adapta a les noves realitats.

Avui Guardans ha assegurat que “sóc la mateixa persona, potser on treballava, fent referència a CiU, ha canviat de rumb”. Doncs sí senyor Guardans, CiU ha canviat igual que ha canviat la societat catalana. En una entrevista a COM Ràdio el fins ara eurodiputat deia que “Catalunya córrer el risc de tenir un totalitarisme nacionalista”.

Això ho diu per que està ressentit, ara que els catalans comencem a obrir els ulls per veure l’amenaça constant que ens trepitja des de fora, ara que realment comencem a veure quin és el millor camí i s’han de buscar aliances internes per anar tots a una, és quan un dels nostres ha deixat de fer la seva feina. Potser en senyor Guardans ha arribat massa lluny, potser ha anat tant lluny que s’ha distanciat massa dels seus. Potser ha anat tant lluny que ja no el trobarem, o potser s’ho repensa, segueix en Josep Piqué i intenta tornar amb els seus.

4 comentaris:

Ricard ha dit...

En Guardans mai tindrà prou enteniment per entar a La Casa Gran, en Piqué en canvi és una paio llest.

Lluís ha dit...

Gràcies Ricard

Conxita ha dit...

Felicitats novament pel teu article, Lluís. Em pregunto si encara queden polítics coherents amb la seva ideologia, que no siguin capaços de vendre's per un plat de llenties. Aquest canvi de jaqueta no l'esperava. De Piqué, en canvi, ja no em sorprendria res.

Lluís Feliu ha dit...

Moltes gràcies pels teus comentaris Conxita!
Gràcies a tu el meu blog té molta "vidilla"!