26 de juny del 2009

Michael Jackson, sense ell el pop ja no serà el mateix

El cantant nord americà ha mort aquesta passada nit al patir una parada cardiorespiratòria. Jackson, batejat per molts com el “Rei de Pop” després del gran èxit de vendes que va aconseguir amb el seu disc Thriller, rècord mundial amb més de 50 milions de còpies venudes, deixa tres fills i la impotència de milions de fans que avui saben que mai més sentiran una nova creació del polèmic cantant.

En Michael va debutar al món de la música al costat dels seus germans en el grup anomenat Jackson Five, no va trigar a començar la seva carrera en solitari i al 1982 ja es coronava com el Rei del Pop. Amb nous ritmes pop, coreografies molt treballades i unes posades en escena de pel·lícula, qui havia estat famós per la seva obsessió a aclarir-se la pell en diverses operacions, s’havia consolidat perpètuament al capdamunt de les llistes musicals d’arreu del món.

Avui doncs estem de dol. Hem perdut un geni musical que tot i ser qüestionat pels llargs processos que l’acusaven d’assetjament sexual a joves, mai es van demostrar, va capgirar el món musical de la mateixa manera que ho va fer l’Elvis o els Beatles en el seu temps.


2 comentaris:

Xexi ha dit...

Va capgirar el món de la música com l'Elvis o els Beattles, però va ser molt més mediatic i molt més conegut i admirat. Les seves xifres no les ha igualat cap altre cantant a la història.
Avui la música està de dol.

Unknown ha dit...

Parlar de Michael Jackson és parlar d'una persona que va reunir una sèrie de característiques genials i úniques recolzades en tones i tones de talent. L'únic cantant de la història al qual se li va permetre (i se li ha permès veient el que estava a punt de realitzar-se a l'O2 Arena) deixar volar la seva imaginació per a la consecució del seus treballs.
Ha estat un cop dur tenint en compte que era l'únic desconegut que realment apreciava.