1 de juny del 2009

Primera assemblea comarcal de Reagrupament al Vallès Occidental

Més d’una cinquantena de militants de RCat han assistit aquest diumenge a la primera assemblea comarcal del Vallès Occidental. La majoria d’ells, veïns de Terrassa, Sabadell i Sant Cugat, han participat en una trobada on s’ha explicat la composició gestora de la comarca, s’ha explicat la preparació del proper acte de Joan Carretero a Sabadell (el proper dia 13 al Casal Pere IV), s’han donat dades del procés d’associació i s’ha encetat un llarg espai de precs i preguntes .

Els responsables del partit a la comarca vallesana han presentat les dades actuals del procés d’associació. El partit ja disposa de 104 militants al Vallès Occidental i més de 1.500 a la resta del país. També han explicat detalls de la pròxima visita de Carretero a Sabadell i han anunciat que properament es disposarà d’un nou portal web on tots els militants hi podran dir la seva.

Les dades generals de Reagrupament són molt positives si es té en compte que en una mica més d’un mes s’han superat el número de militants que té Unió Democràtica o el partit de Ciudadanos...

El finançament del partit és un llast que costarà de superar però si alguna cosa ens diferencia de tots els altres partits és la fe i la il·lusió que tots tenim en tirar endavant aquest projecte, un Estat català ens beneficiaria a tots els ciutadans i això és el que tenim ganes de donar a conèixer.