20 de desembre del 2009

FC Barcelona, la llegenda és viva i es pot encomanar

El Barça s’ha convertit en el primer equip del món que aconsegueix guanyar sis títols en un mateix any. Copa, Lliga, Champions, Supercopes espanyola i europea i després de vèncer l’Estudiantes de la Plata (2-1); Mundial de Clubs, l’únic títol que s’havia resistit als catalans. Ja és una realitat culé, l’esforç dels jugadors, el treball del tècnic i el no arronsar-se del seu president, han alçat el “sempre més que un club” per sobre totes les gestes.

Els de Pep Guardiola han tocat el cel i en només un any han brodat amb lletres d’or el seu nom. El projecte Laporta ha resultat i totes aquelles boques que xiuxiuejaven al seu darrere hauran de callar. Sí, gràcies a Laporta Catalunya ressona a tot el món, més per ell que no pas per les institucions o els polítics que ens representen. Tots aquells que posaven per davant la vida personal del president, tots aquells que criticaven sense valorar el treball fet, callaran i hauran de rendir-se als resultats.

La història del Barça és de tots i l’esforç, la perseverança, el sempre tirar endavant, el no dubtar ni mirar enrere, la il·lusió i l’ambició d’aquests guerrers s’han d’encomanar a tots els catalans. Només si aprenem de les virtuts dels demés podrem conèixer la victòria.