26 de febrer del 2010

Reagrupament al Vallès Occidental-sud


Sant Cugat del Vallès és una de les ciutats on hi ha més associats a Reagrupament i dijous passat va acollir l’assemblea de Reagrupament del Vallès Occidental-Sud. Amb gairebé un centenar d’associats es va decidir que la comissió executiva estaria formada per una quinzena de membres majoritàriament santcugatencs.
Als associats de la formació els uneix la independència i la regeneració democràtica com a objectius principals a assolir. Al Vallès Occidental però, a més d’aquests puntals s’haurà de prioritzar altres tasques com poden ser donar a conèixer l’associació, apropar-se als joves de la comarca i fer entendre que la independència beneficiarà a tots els ciutadans del país.

La comissió executiva de Reagrupament al Vallès Occidental-sud està formada per; Antoni Aguilar, Vicenç Alegre, Miquel Carbonell, Xavier Cendra, Xavier Codó, Lluís Feliu, Xavi Gomis, Aleix Marcó, Joan Mercadé, Xavier Palet, Toni Pons, Ferran Pujol, Artur Royo, Maria Rosa Valls i el coordinador Lluís Tarrés.

1 comentari:

XescoArechavala ha dit...

Enhorabona Lluis i sort en el projecte, encara que jo ja et vaig dir que a Reagrupament no li veig molt de futur. Creus que a Catalunya hi ha suficient massa independentista per a mantenir amb representació parlamentaria a 3 partits? Montilla deu estar de festa... encara li salvareu la poltrona!
Hi heu d'explicar bé el projecte polític, perque la independència està molt bé però si demà entreu al govern, quin és el projecte polític per al dia a dia? Educació, sanitat, infraestructures, cultura... La realitat d'una Catalunya independent, tal i com està organitzat l'Estat Espanyol avui en dia, es un projecte a molt llarg termini. I el País ha de tirar endavant dia a dia...