15 de març del 2010

Invitacions no desitjades, publicitat gratuïta

La Universitat Pompeu Fabra ha publicat aquests dies a la seva intranet una invitació de l’exèrcit espanyol on convidava a estudiants i professors a jurar la bandera espanyola el proper 22 de maig.

Fernando Torres González, tinent General i Inspector General de l’Exèrcit, va enviar la invitació mitjançant una carta al rector de la UPF, Joan Moreso, on deia que era un honor convidar-los al jurament, i aprofitava per dir que “no hem d’oblidar la necessària cohesió social que faci sentir-se al militar íntimament lligat al servei de la societat a la qual pertany i aquesta part integrant del gran entramat que constitueix la defensa nacional”.

La universitat ha declarat que “només és una publicitat de l’acte, no un comunicat del rector”, però sigui com sigui, la UPF ha anunciat als seus estudiants el proper acte d'aquarterament del Bruc, en motiu de la celebració de la setmana de les Forces Armades. Espanyolisme, militarisme, totalitarisme, fanatisme... no ho sé. Però sí que sé que els militars han gaudit de publicitat gratuïta.

Ja que la UPF ha declarat obertament que fa publicitat gratuïta de l'acte Militar, aquesta tarda he enviat un mail demanant si poden fer difusió de les dades de l’empresa de comunicació que hem muntat amb uns col•legues, Meanings D&C. A veure si s’estiren igual que amb els pistolers i em beneficio de publicitat gratuïta.

Article publicat el 26 de març al setmanari del Tot Sant Cugat