14 de setembre del 2010

Prou complexos, parla-li català

La Plataforma per la Llengua ha publicat sis gags per demanar als catalans que no canviïn de llengua quan parlin amb els immigrants. En menys d’una setmana els gags produïts per Minoria Absoluta, paròdies contra els complexes lingüístics, han aconseguit més de 2.000 visites.

La nova campanya de sensibilització consta de sis gags de dos minuts de duració on l’espectador pot adonar-se de les paradoxes humorístiques que pateixen els catalanoparlants a l’adreçar-se als nouvinguts.

Tant la Plataforma per la Llengua com la productora Minoria Absoluta tenen clar que rient s’ensenya millor. És per això que aquests gags són una magnífica eina per a que els catalanoparlants s’adonin d’una vegada que són el referent lingüístic que pot obrir un nou món als immigrants. Hi tenim una responsabilitat i no hi podem escapar.



* Fes clic al play

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És difícil però ens hi hem d'acostumar, tenen raó.

Ricard ha dit...

Molt bó el vídeo, són uns cracks aquests de Minoria Absoluta!!

Anònim ha dit...

Quan parles sempre en català, t'endús sorpreses molt agradables. Entendre'l, pràcticament tothom l'entén, pel que et trobes amb pocs problemes. Que el català perduri només depèn dels propis catalans i de l'ús que en fem.