1 de gener del 2012

Unitat transversal per un 2012 de possibilitats


Encetem un any amb milers de noves possibilitats generades per la catastròfica situació global i local. Quan hi ha crisi és moment d’esforçar-se més, emprendre  nous projectes i analitzar quines són les males pràctiques que ens condemnen.

El 2012 no sembla que hagi de ser l’any de la recuperació, de la remuntada, però com sempre sí que serà un any de lluita i perseverança, perquè qui no lluita ja ha perdut i tenim clar que la unitat en els projectes bons ens poden permetre sortir de la crisi, assolir la victòria.

Catalunya viu malalta i gran part de la culpa la té la seva companyia. Formar part d’Espanya acaba sent econòmicament inviable i només la unitat de tots els que estimen el país podrà canviar aquesta situació, exigint el pacte fiscal i la independència.

Des de fa pocs dies Catalunya pot esquivar el permís de l’Estat espanyol per convocar consultes. Els acords entre CiU i ERC han obert la porta a la consulta del pacte fiscal, el primer pas ferm de la transició nacional que impulsa el president Mas, i han deixat palès que la unitat transversal del catalanisme és prioritària si volem aixecar el país.

A ciutats com Sant Cugat ja s’han vertebrat propostes de caràcter nacional amb el treball conjunt de formacions com la CUP o CiU i han esdevingut satisfactòries.  La unitat transversal de tot el catalanisme és necessària si volem que Catalunya  sani i segueixi caminant.

Article publicat el divendres 30 a El PUNT AVUI
Article publicat al TOT Sant Cugat
Article publicat a Intocable Digital
Article publicat a directe!cat

2 comentaris:

Xauxau ha dit...

Reietó, juntar pacte fiscal i independència és un oxímoron. Tota aquesta història del pacte fiscal i la transició nacional és una mandanga botiflera orientada a traïr una altra vegada a Catalunya-Nació i a perpetuar la Catalunya-regió espanyola dominada pels maleïts pòtuls dels peatges, usurpadors de diners públics i corruptes varis. El 2012 se seguirà veient la lluita entre els del "pacte fiscal" (unionistes o botiflers) i els independentistes (minoritzats gràcies als mass-media).

Xavier Olivera ha dit...

és una opinió més, res de cert ni demostrat, com opinió queda bé, deslliureu-nos de creure'ns que aquest xicot ha trobat la solució.