15 d’octubre del 2013

Reagrupa, Reagrupament

El 2006 va néixer el corrent crític anomenat Reagrupament de la mà de Joan Carretero, ex conseller de governació de la Generalitat, i amb ell s’encenia una espurna d’esperança a la nostra societat.

Durant aquests anys els catalans les hem vist de tots colors però ha estat des del naixement de Reagrupament que hem posat sobre la taula la possibilitat d’unir esforços per assolir l’estat propi, independentment dels colors dels carnets o les ideologies.

Reagrupament ha estat corrent crític, associació, partit, aliat... i és ara el despertador que reagrupa, que evidencia i fa de pont entre el que fa dècades havia de ser el pacte natural.

ERC i CiU han de deixar-se estar del pensament a curt termini i obrir-se de mires. Reagrupament sempre ha mantingut un missatge fonamental pels temps que vivim, unitat entre els sobiranistes per sortir d’aquest atzucac on Espanya ens ha condemnat.

Reagrupament pretén agrupar, unir, d’una forma diferent. Però el seu paper també serà fonamental un cop assolida la independència. Caldrà el seu treball i la seva influència per treballar cap a una necessària regeneració democràtica.  

Article publicat al portal de Reagrupament
Article publicat a directe!cat

1 comentari:

Manel ha dit...

La principal tara de RCat ha estat la seva estúpida fixació amb Solidaritat, que ha demostrat que amb l'odi no es pot tenir recorregut. Per altra banda ERC encara té pendent demanar disculpes a tots els indepes que va forçar a sortir de la formació amb la seva rastrera i traidora aliança amb el PSOE.