7 de març del 2007

L'ajuntament de Sant Cugat incita a okupar terrenys particulars

Sant Cugat del Vallès, 9 d’Abril del 2005.

Fa uns dies l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès va proposar fer unes “visites guiades” pels terrenys de Torre Negra, una iniciativa que a primer cop d’ull sembla interessant si no es té en compte que tots els terrenys per on es marquen els trasats expeditius són de propietat privada.

Molts recordem la lluita que va tenir l’Ajuntament fa uns mesos per desallotjar els “okupes” de la Torre Blanca i d’altres cases okupades del casc antic de la ciutat, doncs ara són ells (l’ajuntament), encampçalats directament pel batlle Lluís Recoder de CIU i Eduard Pomar d’ERC els qui inciten a la ciutadania vallesana de Sant Cugat a okupar il·legalment terrenys privats on ja des de l’ajuntament s’ha intentat expol·liar més d’un cop.

Els santcugatencs de tota la vida recordem les passejades amb els nostres avis i àvies per aquells terrenys, camps de conreu on els nostres avantpassats treballaven la terra per viure ... ara arriben els nou vinguts de Barcelona i rodalies i se sumen tots en contra dels propietaris, que veuen com des de l’Ajuntament s’intenten urbanitzar els boscos de Can Busquets i per altra banda es posen forts en contra de l’urbanització dels terrenys de la Torre Negra.

Quins interesos té l’Ajuntament a Can Busquets, serà que algun exregidor o amic de l’alcalde té terrenys per aquells indrets?
Sigui el que sigui l’únic que vull esmentar en aquesta carta són les contradiccions per part de l’Ajuntament de Sant Cugat que estem apreciant molts ciutadans de la ciutat, per una part l’ajuntament fa fora indiscriminadament als okupes de cases convertides en centres cívics, i per altra banda l’Ajuntament okupa terrenys particulars de la Torre Negra.

Lluís Feliu i Roé
( un afectat pels amiguismes de l’ajuntament )



(carta publicada al setmanari del Tot Sant Cugat)