29 de febrer del 2012

Joves independentistes, uniu-vos


De què serveix defensar ideologies d’esquerra o dreta quan ja no hi ha recursos per fer política? Per què persistir en la diferència i mal viure el present quan podem posar remei al nostre futur?

Fa poques setmanes, al Teatre de La Unió de Sant Cugat, es va organitzar una taula rodona amb algunes agrupacions juvenils de la ciutat i es va parlar de diferents visions per assolir l’estat propi.

L’Assemblea de Joves, les Joventuts d’Esquerra Republicana, les Joventuts Nacionalistes de Catalunya i les Joventuts de Solidaritat Catalana van promocionar-se, van explicar les seves diferències però també van evidenciar les similituds de tots els projectes independentistes.

Saben, tots ells, que la unió fa la força i que només sumant s’arribarà a la victòria. Que calen fets i menys furgar en la diferència o en els errors passats. Que cal mirar endavant, més enllà de l’horitzó, sense por i amb ganes d’arribar allà on mai abans s’hi ha arribat. Seguir caminant, córrer i no mirar enrere, trepitjant fort, amb el cap alt i treballant per construir veritables ponts d’entesa.

La independència arribarà quan les sigles quedin enrere i la voluntat per a dibuixar un futur millor sigui el principal objectiu. Si a la pròxima taula rodona hi és present tot el catalanisme, amb qui és ara però també amb els companys del PSC i ICV, per exemple, l’Estat Propi serà ja una autèntica realitat que res ni ningú podrà evitar.

Article publicat al TOT Sant Cugat
Article publicat a Directe!cat

2 comentaris:

redict ha dit...

Aldarulls, càrregues policials i detencions tapen les reivindicacions estudiantils

PasBort, Vila-real ha dit...

Ahir ens van dir.....el que jo dic, els que MANEN ENS ESCOLTEN? però si....NO ESCOLTEN!!! però és que acàs VOS, VOS, VOS....NO FEU EL MATEIX? .....QUANS DE VOSALTRES NO VAU ESCOLTAR EL CRIT FORTISSIM DESGARRADOR DE LA NECESSITAT D´INDEPENDENCIA? ----i vau preferir donar poltrones....TOTS SOU OPULENTS CAPITALISTES? perquè VOTA VOSTE per a que RES CANVIE? TANT REQUETEBE VIVIM? CONTESTES NO TE GANES DE VOMITAR? JO SIIII ! ! !,però segueixo amb la MOSCA AL NAS ! ! ! aquesta CRISSIS és perque deviem DINERS ....A QUI? ens estan ROBAN A MANSALVA I S´ELS ANPORTEN A PARADISOS.......? VOLEM VEURE ELS LLIBRES DELS BANCS DESDE 10 ANYS ARRERA ! ! ! QUE PAGUEN ELS LLADRES ---NOOOOO ELS TREBALLADORS ! ! !