4 de setembre del 2007

La casa sempre oberta

Comença el curs per a tothom i els polítics ja es disposen a aterrar en el seu territori , “la casa gran del catalanisme” obre les portes a republicans, a socialistes, a federalistes i fins hi tot a algun despitat... la casa està oberta a tothom, en Mas ho sap i la festa ha de ser grossa.
Però dins la casa no tots estan contents, algú que camina de puntetes encara no sap que aglutinar tot tipus de catalanisme no té perquè malbaratar el concepte socialcristià que tant defensa la respectada Unió Democràtica, el líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, hauria de creure més en les seves idees i recolzar una iniciativa que ens pot fer més forts.
És moment de ser valent, d’obrir nous camins per a que els nacionalistes seguim sumant en comptes de seguir restant com hem fet fins ara amb tripartits, escissions i crisis internes.
Agradi o no, l’Artur Mas ha estat el primer en donar aquest pas, “la casa gran del catalanisme” està oberta i hi cabem tots. Per Catalunya i per tots nosaltres, unitat nacional!.
Carta publicada al diari Avui el dia 9/9/2007 i al setmanari del Diari de Sant Cugat.