5 de febrer del 2015

La vida al VITA Entrepreneurship Center

Fa uns mesos que Sant Cugat disposa d’un nou centre d’emprenedoria, on el talent i la cooperació coexisteixen dia a dia. És el Vita Entrepreneurship Center, amb seu al camí de Can Ametller de Sant Cugat. Un centre que ja fa mesos que hi ha vida, però que dia rere dia més emprenedors, estudiants i empresaris s’hi troben i fan evolucionar els seus somnis i projectes.

El Vita és un excel·lent lloc per emprendre perquè allà s’hi reuneixen els ingredients necessaris per fer créixer els projectes més ambiciosos. Talent, creativitat, espais de reunió, tecnologia punta, cooperació, clients, formació i ajuda de tot tipus per estabilitzar, impulsar o fer realitat un projecte empresarial.

El Vita és un punt de trobada, on el networking floreix constantment. Ho dic perquè ho visc.

Fa poc més de quatre anys vaig iniciar el meu projecte empresarial. Associat amb un professional del disseny i col·laborant amb periodistes, dissenyadors, fotògrafs i programadors, hem anat consolidant una cartera de clients. Durant els primers anys hem fet teletreball i ha estat una experiència positiva, una manera de treballar i viure que recomano a molta gent.

Des de fa pocs mesos, però, vam decidir anar a treballar a Vita Entrepreneurship Center. Teníem ganes de fer un canvi, de variar l’estructura de feina, ajudar-nos amb uns horaris “més normals” i disposar d’un lloc per reunir-nos amb clients.

El que no sabíem era que treballar enmig d’un clima com el del Vita ens faria evolucionar tan ràpidament. Hem variat l’estructura i alguns processos de treball, centralitzem la feina des del Vita i els col·laboradors fan feina semipresencial. Cada dia fem networking, col·laborem amb altres professionals i aprenem d’altres empreses que coexisteixen al nostre costat.

El teletreball segueix sent part de la nostra filosofia, però el fet que els col·laboradors facin feina semipresencial ens ajuda a millorar el seguiment dels projectes, a motivar-los i ajudar-los en el seu dia a dia.

En definitiva, vull donar les gràcies a totes les persones, empreses i entitats que han fet possible l’existència del Vita Entrepreneurship Center perquè a nosaltres ens està ajudant molt, perquè sé que molts projectes empresarials es gestaran allà, perquè impulsa la creativitat i la cooperació, la sociabilitat i, per tant, l’economia de Sant Cugat.

Article publicat al TOT Sant Cugat