10 de gener del 2017

Som al 2017, m’ho crec i m’adapto

De cop i volta hem fet un salt i ja estem el 2017. Un nou any, nous reptes, objectius i molts propòsits per fer més productives les nostres empreses. Realment han passat uns dies, unes setmanes i sembla que en deixar enrere el 2016 tot canviarà.

La veritat és que el 2017 no tot ha de canviar. Les coses bones, les accions productives que hem estat realitzant durant l'exercici anterior han de seguir al mateix ritme. Ara bé, el nou any serà llarg i és cert que algunes tendències ens marcaran.

Si volem incrementar les vendes durant els pròxims mesos de l'any haurem de començar a conèixer una sèrie de conceptes com són les plataformes en directe, les aplicacions de realitat augmentada, l'ultra visibilitat, el vídeo immersiu o els xatbots.

Aquest últim any, des de la teva empresa o des d'una institució propera, has creat alguna campanya a Facebook Ads o a Google Adwords i possiblement l'has mesurat a partir del reach (la visibilitat). Segur que també t'has deixat sorprendre per alguna foto o vídeo en 360°, per un article sobre els xatbots, els softwares d'intel·ligència artificial dissenyats per a realitzar tasques de forma autònoma, les ja més conegudes per tothom aplicacions de realitat augmentada, que gràcies a Pokémon Go tothom ja ha provat o coneix, o les plataformes en directe com Periscope, Facebook Live, Snapchat, o Instagram, xarxes socials que segur que competiran aquest any per liderar els directes.

A l'entorn digital aquest serà el nostre 2017. Entremig passaran moltes coses, apareixeran bolets, desapareixeran sigles, i si fem bé les coses anirem creixent i assolint objectius. Cada vegada hi ha més empreses, estigueu amb els ulls ben oberts que segur que moltes empreses del nostre costat comencen a iniciar-se amb aquestes cinc grans tendències.

Article publicat al TOT SANT CUGAT