24 de juny del 2022

Què passa a Junts?


Amics, clients i pares de l’escola em pregunten què passa a Junts per Sant Cugat, i a tots els explico el mateix. Passa el que hauria de passar a Catalunya, el que hauria de passar a Barcelona o a qualsevol partit que es prepari per guanyar unes eleccions i governar. 

A la militància no ens ho estan posant fàcil perquè a Junts hi ha talent, passió i molta vocació de servei. Ja amb la Carmela teníem una alcaldable fabulosa, que va guanyar les eleccions i que amb generositat, recentment ha passat el testimoni intern als seus companys de partit. Amb en Brugarolas i en Vallès lluitant per liderar la formació local, el futur del partit seguirà en molt bones mans, però segur que aquests dies estan generant més d’un dilema a la militància. 

A Junts per Sant Cugat ens preparem per celebrar primàries, on escollirem el que serà el cap de llista per a les properes eleccions municipals. I sigui en Brugarolas o en Vallès, Sant Cugat tindrà una llista forta, amb membres decidits a situar Sant Cugat entre els principals municipis del sud d’Europa. 

Personalment, a les primàries de Junts votaré a en Brugarolas per una simple raó. Crec que a curt termini serà el millor alcalde que podem tenir a Sant Cugat, i crec que una llista encapçalada pel Carles Brugarolas i seguida pel Josep Maria Vallès, seria la llista guanyadora. 

Sigui com sigui, el proper 1 de juliol, a la  tarda, sabrem qui serà el candidat de Junts que lluitarà per l’alcaldia del nostre poble. Molta sort als dos, i sobretot, després de la victòria sigueu exemple de bones pràctiques i de negociació, Sant Cugat ho necessita.