20 de maig del 2024

Tanca el Set Ball i ens en fem creus


L’altre dia parlava amb un amic dels bons records que tenim sobre el Set Ball. De petits jugant a tennis, als seus campus d’estiu i ja de més grans, de festa a la Carpa. Vàries generacions vam passar pel Set Ball i molts ens fem creus que el club no s’hagi mantingut en vida. 

 

Suposo que són molts aspectes a tenir en compte, la infraestructura d’un Club gran com el del Set Ball segur que no era fàcil de posar al dia. Ara però, sempre he cregut que per la seva situació; entre Cerdanyola, Bellaterra i Sant Cugat, amb la facilitat d’accés amb bus, carril bici o cotxe, la bona connexió per autopista o carretera... feien del club un espai únic que perduraria en el temps. 

 

Quan em van dir que havia tancat i des de Google vaig comprovar-ho llegint el “tancar permanent” en vermell, reconec que em va fer pena. Un club amb 50 anys de vida ens deixava i possiblement per una mala gestió o per no haver invertit prou en màrqueting. Però tot evoluciona i buscant informació, en aquest mateix mitjà vaig llegir que el Set Ball es convertirà en un gran espai de pàdel. 

 

Un grup inversor convertirà els 30.000m2 del club en un referent del pàdel, o si més no ho intentaran. L’expectació és gran i només ens queda esperar si el projecte evoluciona correctament i a finals d’any recuperem un nou espai esportiu.  


Article publicat al TOT SANT CUGAT.