19 de març del 2007

Ja hi tornem a ser

Ja queda poc per a les eleccions municipals i el partit dels “Ciutadans Inadaptats” (ciutadans-partido de la ciudadanía) ja té cap de llista per al municipi de Barcelona. L’alcaldable d’aquest partit serà una jove de trenta hi pocs anys anomenada Esperanza García, amb estudis de dret i de ben segur, amb problemes greus d’integració. El partit dels inadaptats està apostant per persones joves que no se les conegui, persones amb poca experiència política i desvinculades als dos partits espanyolistes que tant sovint festegen, el PP i el PSC-PSOE.
El número dos de la llista de Barcelona serà una altra dona, Luz Guilarte, i el tres un trànsfuga del PSC anomenat Julio Villacorta, exsecretari d’organització de la federació del PSC a Barcelona. El Partit dels Inadaptats vol tancar la llista de forma simbòlica amb la presència d’alguna personalitat com podria ser el dramaturg botifler Albert Boadella.
Finalment i veient que el partit segueix el traçat marcat per les autonòmiques, on el jove Albert Rivera de 27 anys i també advocat, es presentava davant del poble català sense rova, només queda esperar que Esperanza García no sigui gaire lletja i també aparegui nua als cartells de propaganda electoral.

3 comentaris:

Eric Del Amo ha dit...

ejejejejej.Vamos Luís!!Non Stop!

Anònim ha dit...

A veure Lluís, al llegir-te (per casualitat) he observat que utilitzes un llenguatge bastant proper a Libertaddigital.com.
Descalifiques i fas servir adjectius tant barroers i perillosos com "inadaptat" (inadaptat a què? a la teva concepció de realitat nacional?) o botifler (quan Albert Boadella no té cap vincle amb el "rei" francès)
Si el que vols és descarregar les teves frustacions en aquest blog, ho trobo molt lloable, però podries mirar de fer-ho des de una òptica més didàctica i menys insultant.
Recorda que qui crida més no sempre té la raó.
Ah! per cert, soc català i independentista declarat, però des de el respecte a les ideees dels que comparteixen el nostre espai

Lluís Feliu, Periodista ha dit...

Gràcies Ferran pel comentari. El tindré en compte.