7 de maig del 2007

Només es pot guanyar

Durant aquesta última jornada la lliga espanyola ha patit un canvi. Els culés seguim primers després de derrotar a la Reial Societat, però en la lluita per la segona plaça hi apreciem un canvi.
El Barça segueix líder amb 65 punts, dos més que el Reial Madrid que s’ha imposat al Sevilla amb una victòria de 3 a 2 i li ha pres el segon lloc de la classificació.
Avui dia l’esperança “galàctica” és esperar una ensopegada del Barça per arrabassar-li la primera plaça. Alguns diuen que són els segons els que guanyen, que arribar segon té més mèrit que arribar primer... però com a atleta que sóc, sé que només guanya el primer, que tenir l’alè del rival al darrera sempre és un al·licient per no acomodar-te i seguir endavant, que conformar-te amb una segona plaça quan has tingut el domini d’una cursa és un raonament de perdedor. El Barça només pot guanyar, arribar primer i no abaixar el cap. Una ensopegada, per petita que fos podria costar la lliga i molt més, ja que com tots sabem, quan el Barça perd, Catalunya trontolla.

1 comentari:

Jaume Canut ha dit...

no patiu! guanyarem! són fonts fiables eh!

;)