25 d’octubre del 2011

Llunes Delicatessen; emprendre a Sant Cugat


Són temps de crisi i com molts saben també són temps d’estalvi i de bones idees. Conscients d’aquesta situació i veient com amics propers emigren a altres països en busca de feina, la meva parella i jo ens hem proposat engegar un projecte que feia temps se’ns passava pel cap.

El projecte empresarial consisteix en oferir al nostre poble un producte selecte, original i de molta qualitat, que ja existia a Catalunya però que era del tot desconegut a les nostres terres. L’hem batejat amb el nom de “Llunes Delicatessen” i de moment es pot trobar en exclusiva a les Xarcuteries Feliu Gríful.

El projecte comença només amb un producte però el nostre objectiu és el d’anar incorporant petites joies artesanals del país, fer-lis un rentat de cara i poder-ho oferir a mercats que encara no havien tingut l’oportunitat de conèixer l’article en qüestió.

Esperem de tot cor que tots els qui proveu les “Llunes Delicatessen” quedeu amb un bon regust de boca. Nosaltres, seguirem perseverant i treballant de la millor manera possible per poder descobrir nous productes i anar-los donant a conèixer.

www.llunes.cat

4 comentaris:

Bloc de Borsa ha dit...

Ànims, calen emprenedors que treballen en la redistribució de la riquesa i dinamització de l’economia.

Ferran ha dit...

Són boníssimes… Un producte molt original!!

Carme ha dit...

Jo també les he provat, són molt bones i originals!! Molt dolcetes i gustoses. Quan pugui m’aproparé al centre per comprar alguna bossa més.

Antonio FP ha dit...

El otro día las compré en una de las tiendas Grífull de Sant Cugat y a mi mujer le encantaron. Esta mañana me ha dicho que iría a comprar más porqué mañana tenemos invitados y quiere sorprenderlos.
Os felicito porqué es un producto muy original y bueno.
Un Saludo