29 de gener de 2014

Mossos, abaixeu les banderes espanyoles!

Al nostre país la Policia Nacional espanyola té ben visible la seva bandera, però ni rastre de la senyera a les casernes i comissaries. Als Mossos d’Esquadra però se’ls obliga a posar ben visible la bandera d’Espanya, al costat de la catalana.

Recórrer el nostre territori és un conglomerat de realitats incoherents que sovint acceptem sense reflexió prèvia, hi estem acostumats.  Com podem permetre que a casa nostra ens obliguin a situar la bandera d’Espanya a les  comissaries, i els que venen de fora puguin fer el que vulguin i ens imposin el seu tarannà?

Per dignitat i coherència els Mossos d’Esquadra haurien d’abaixar les banderes d’Espanya de tots els edificis públics del país. No cal demanar que els edificis de l’Estat espanyol alcin la senyera, volem un país normal on la bandera dels espanyols només aparegui a la seva ambaixada.

Som un país, anem cap a l’Estat propi o encara som una colònia espanyola? Bé doncs, de forma ordenada, amb el seny que ens caracteritza, comencem a ser coherents i amaguem la bandera d’aquest Estat espanyol que només ens trepitja.

Article publicat al directe!cat
Article publicat a El Punt Avui el 31 de gener.

1 comentari:

Miquel Altimires ha dit...

Doncs si Lluís som encara una colònia espanyola, i no podem fer el que voldríem mentre estiguem sotmesos a Castella. Si els Mossos retiren la bandera que abans portaven els estancs, sortirà immediatament la repugnant delegada del desgovern a portar-ho als tribunals, que naturalment exigiran tornar-la a posar, de manera que mentre no siguem independents i lliures haurem de suportar aquesta vergonya. No val la pena l'enfrontament si saps que has de perdre. Lluitem per assolir, la nostra independència.