7 d’abril del 2014

Votarem i guanyarem, príncep Felip... ho tens clar?


La família reial espanyola és unionista i els seus interessos prevalen per sobre de possibles ambicions socials del nostre poble. Fa pocs dies ho deia una escriptora espanyola, la família reial no és de fiar.

Ja fa anys que observem les estratègies matusseres d’aquesta família i de representants del govern espanyol.  Quan la seva estabilitat trontolla surten de casa a elogiar qualsevol iniciativa per tal d’asserenar les feres,  per evitar qualsevol canvi.

Les incursions del príncep Felip en terres catalanes, on aprofita per contaminar amb les seves càpsules informatives, comencen a avorrir. Últimament sembla que aquest home busqui qualsevol excusa per venir a Catalunya a parlar de lo bé que convivim catalans i espanyols...

L’empresa Puig ha inaugurat una nova seu i el príncep Felip no ha deixat escapar l’oportunitat d’acaparar l’atenció i aprofitar per vomitar una mica de discurs unionista; Puig “és l’exemple que Catalunya i Espanya poden aconseguir si van juntes”.

Un discurs fàcil i en català, previsible, fluix i amb una intencionalitat insultant. Si tant clar té les seves tendències polítiques li recomanaria que faci campanya amb algun dels partits polítics unionistes existents a Catalunya. Però que deixi ja d’utilitzar qualsevol acte empresarial o social per venir a parlar-nos de l’Espanya que a ell li convé.
 
Article publicat a directe!cat