5 d’abril del 2019

Sant Cugat acollirà la primera jornada de màrqueting en català

El proper dimarts 30 d’abril professionals i amants del màrqueting tindran una cita a ESADE Creapolis

Amb l’objectiu de normalitzar la presència del català a les empreses, i en especial a les campanyes de màrqueting i comunicació,  l’agència de màrqueting e-deon.net, amb el patrocini de la Fundació puntCAT i la col·laboració d’Acribis Group, Sant Cugat Empresarial i Pimec, organitza la primera jornada de màrqueting en català.

 La jornada, que viurà la seva primera edició, comptarà amb un format variat on diferents ponents explicaran experiències, presentaran informes i debatran sobre l’ús del català a les campanyes de màrqueting actuals.

La Jornada començarà amb la benvinguda de la regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Sílvia Solanellas i del Doctor en Màrqueting i fundador d’e-deon.net, Lluís Feliu. Immediatament s’iniciarà el primer bloc amb la presència de Miguel Centeno, Sponsorship Manager Marketing del diari SPORT i d’en José Luis Blanco, ex atleta internacional i actual organitzador de curses atlètiques amb més de 40.000 inscrits a l’any. Ells dos conversaran sobre la importància d’aconseguir patrocinis, seleccionar-los i adaptar-los al públic.

Després del bloc de patrocinis, molt enfocat en l’àmbit esportiu, tindrà lloc la píndola informativa de la Plataforma per la Llengua, on en Marc Biosca, tècnic de l’àrea d’empresa i serveis presentarà dades sobre l’ús del català a l’empresa..

Els dos últims blocs, que finalitzaran a les 13.30h comptaran amb una conversa entre representants de dues empreses que utilitzen el català amb total normalitat quan fan campanyes de màrqueting. Per una banda, el director general d’Amat Immobiliaris, Guifré Homedes, i la directora de Màrqueting d’Agrofresc, Anna Rúbia, que conversaran sobre les estratègies de màrqueting de les dues companyies.

Finalment, serà el torn per al reconeixement de l’empresa que normalitza l’ús del català emprant-lo en les seves estratègies de màrqueting. S’entregarà el premi Tarannà 2019, un guardó que anualment vol felicitar públicament l’empresa que no només ha utilitzat el català a les seves estratègies de màrqueting sinó que ha demostrat que és possible i rendible fer-ho. Aquest guardó l’entregarà el periodista i sots director del Món a RAC1, Jofre Llombart.