22 d’agost del 2022

Més nens, més hoquei a Valldoreix


S’apropa l’inici del curs escolar i amb ell l’inici de les activitats extraescolars. Amb més nens i amb més il·lusió, el Club Hoquei Valldoreix es reforçarà amb més entrenadors i amb altres novetats que anirem explicant a les famílies. 

Aquest curs el club complirà tres anys de vida, tres temporades de projecte esportiu que referma el conjunt i els diferents grups que hi entrenen. Aquesta temporada els entrenaments se seguiran fent els dilluns i dimecres de 17.30h a 19h en grups de 4 fins als 12 anys (escola, prebenjamins, benjamins i alevins). S’iniciaran els entrenaments el dilluns 12 de setembre i durant el proper curs es preveu jugar un mínim de quatre partits amistosos contra altres equips.  

El Club Hoquei Valldoreix va néixer fa tres anys amb la vocació d’iniciar els més petits a l’hoquei herba. Durant les tres temporades de vida ja han passat pel club mig centenar d’infants, la gran majoria segueixen entrenant al club i alguns altres han saltat a formar part d’altres clubs més grans. Aquesta és la xifra que ens omple d’orgull i ens encoratja a seguir endavant, creixent en bones experiències i contribuint a engreixar l’esport base. 

Els entrenadors, els infants, les famílies i la resta de companys que formem part del Club Hoquei Valldoreix introduim infants de Valldoreix, de Sant Cugat, de Rubí, de Bellaterra, de Cerdanyola, de Sabadell o Barcelona, a un esport carregat de valors. Ho fem entre tots perquè entenem que és amb la implicació de cada un de nosaltres que podem crear un ecosistema esportiu carregat de companyerisme, de reptes i oportunitats. 

Aquesta temporada 2022 – 2023 serà una bona temporada al Club Hoquei Valldoreix, seguirem formant un planter que millora en competitivitat i creix en els valors més bonics de l’esport.  

Article publicat al TOT SANT CUGAT 

Article publicat al portal del Club Hoquei Valldoreix