12 d’abril del 2007

Amb gimnàs no es guanya

Què tindrà el gimnàs del Barça que tant els hi agrada als jugadors? Quan un té febre en comptes de quedar-se a casa diu que està al gimnàs blaugrana, quan el jugador està desaparegut també està al gimnàs... què tindrà el gimnàs? Tothom s’ho preguntava fins que van aparèixer les fotografies del gimnàs a la premsa esportiva i va quedar palès que, “el fenomen gimnàs” és un exemple de l’indisciplina que es viu al vestuari barcelonista. El gimnàs com algú ha dit “és maco”, però no n’hi ha prou...
Tenim un crack tant crack que aquesta temporada ja s’ha perdut 82 sessions d’entrenament en grup, si tenim en compte que els jugadors del Barça no entrenen més de 3 hores al dia, que anem primers a la lliga i no entrena ni déu, que el futbol és un esport d’equip i la gent diu que entrena sola al gimnàs... guanyarem la lliga estatal i la copa del monarca espanyol del tot segur, ara que li han tocat el crostó a Rijkaard sembla ser que l’equip torna a entrenar, no sé si per a guanyar o per acontentar a la premsa, però encara queden 8 jornades i un calendari favorable, de moment, Mallorca-Barça aquest diumenge, veurem que passa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

es fa nomenar PROFESSIONAL!
de que?. Tens tota la raó Lluís, avui en dia els jugadors de futbol estan exageradament acaronats. El seu pla de vida d'entrenar 45 minuts al dia (si se li pot dir entrenar) és molt trist, en italia entrenen 1h i 30 m al matí i a la tarda un altra sessió. Ronaldinho s'ha perdut més de la meitat de les sessions d'entrenament i sabent que Ronaldinho cobra de sou base 8.5 milions d'euros, és a dir la meitat del seu salari ho cobra per la patilla. Resumint sisplau Barça veneu al Ronaldinho JA!!!!, Salutacions Feliu.