10 d’abril del 2007

Jo, sí, discrimino el castellà?

Jo discrimino el castellà, l'anglès, el francès, l'euskera i el rus... perquè!? Per que no el necessito parlar diàriament? A Madrid diuen que a Catalunya discriminem el castellà. Les hem sentit de tots colors. Els etarres diuen que son terroristes... almenys no s’amaguen i diuen amb el cap alt el que pensen. Rajoy, Zaplana, Acebes, Camps, Rivera, Bono ... per que no dieu el que penseu? Sou iguals o pitjors que els terroristes, creeu odi, enganyeu i genereu mentides... Si tant poc us agradem perquè ens vareu envair, perquè seguiu sent franquistes? Jugueu a tenir doble moral, allà burxeu i aquí perdoneu.
Tota aquesta gent té molt mal plantejat el debat lingüístic, a Catalunya encara es discrimina la nostra llengua, només cal que vagin al cinema, avui mateix al “Cinesa Diagonal” no hi ha cap pel·lícula en català, demà? Tampoc n’hi haurà cap. Només cal dir gràcies per fer-nos cada cop més radicals, obriu els ulls i veureu el que esteu creant. PP, PSOE, Ciutadans... tots sou iguals, terroristes!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant malament que l'entenen...

Demanen poder viure plenament en castellà a Catalunya quan nosaltres no podem viure plenament en català a la nostra Propia Terra.

eguellp ha dit...

totalment d'acord amb tu.

Salut!