15 de juliol del 2008

La clatellada de Ryan Air

Me’n anava de viatge al sud del Regne Unit i em van dir que amb la companyia Ryan Air podria viatjar a bon preu i de forma ràpida. Ryan Air treballa amb l’aeroport de Bristol, i com que havia d’anar fins a Exeter, m’anava com anell al dit.

Vaig comprar el bitllet per internet. Començaven anunciant el passatge a 40€ però al final el vaig comprar per 100€, viatjar al mes de juliol és car i ja m’estava bé el preu. La sorpresa me la vaig emportar quan vaig arribar a l’aeroport de Girona i em van fer pagar un “petit suplement” per excés de pes.

Me’n anava dos mesos i el meu equipatge només podia pesar 15kg. O bé em convertia en un pòtol i bestia cada dia la mateixa roba, o bé m’emportava el sac de dormir i feia vida a la bugaderia. Vaig decidir tirar pel dret i arriscar a pagar aquest “petit suplement” per excés de pes de l’equipatge.

Al moment de facturar, un simpàtic treballador de Ryan Air es frega les mans i em diu que encara estic a temps de deixar alguna peça de roba... li dic que no, i amb un posat de preocupació, de ben segur estudiat, em comunica que hauré de pagar 15€ per cada quilogram de sobre pes.

Pesa la maleta, somriu, em mira i em diu que haig de pagar 210€. Els haig de pagar en efectiu, els haig de pagar al moment, començo malament el viatge.

Un passatge d’anada al Regne Unit, d’aeroport de segona a aeroport de tercera, em tenia que costar 40€ i finalment me’n va costar 310€.

De tot s’aprèn i ja puc dir ara que d’aquí dos mesos tornaré a casa, de Londes a Barcelona, amb una companyia de primera. Deixaré enrere la companyia tramposa i pagaré un preu just per un bitllet de tornada.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ryanair es un cáncer! Menos mal que ahora ha salido una ley con la que será ilegal anunciar precios de vuelos sin contar las tasas

Salut!