28 de desembre del 2008

Moments d'incertesa per avançar

Caminant per la vida podem escollir molts camins diferents, creiem que tots els camins que escollim ens porten cap a la felicitat, almenys quan et decideixes per un camí dones el primer pas pensant en viure alguna millora. A vegades però t’espanta plantejar-te el futur i simplement et dediques a caminar endavant sense fer cas a altres camins, a altres rutes ni travesses.

A vegades però, quan la mar està més calmada és el moment de donar una embranzida a la vida i cercar altres camins. Deixes caure la pedra sobre l’aigua morta i no serà fins que comencis a recollir els primers fruits que podràs saber amb una mínima seguretat que no t’has equivocat. Mentre dones els primers passos però, hauràs de creure en tu, en les teves decisions i en la voluntat d’obtenir allò que has estat cercant durant anys.

I mentre camines endavant amb el cap ben ferm no pateixis si et quedes sense feina. A partir del 2009 les persones desocupades podran renovar el seu atur per telèfon trucant al 012. Seguirem caminant endavant, sempre cap al nostre objectiu i ara molts sense tenir que patir cues.