8 de gener del 2009

La moda de ser pro-palestí

A Occident hi ha una terrible incoherència que només s’entén si s’apliquen les dobles morals pròpies del feixisme. Està bé tenir cura del "petit" si és tolerant i respecta la diferència, està bé seguir modes i simpatitzar amb cultures foranes, però per sobre de tot està bé respectar el dret a viure en pau arreu del món.

Avui tothom és d’esquerres i pro-palestí, avui molts tenen una “palestina” a l’armari i obvien els ideals masclistes i xenòfobs del món musulmà. Avui, quan un poble defensa la llibertat d’existir, està de moda donar-li l’esquena i empatitzar amb l’enemic. Sovint sentim que el món està boig, i potser sí que ho està el nostre.

Israel és víctima des de fa anys de la tergiversació informativa de gran quantitat de mitjans. Ens han venut el poble jueu com un poble assassí que vulnera reiteradament els drets dels seus veïns, pobrets ells que mai han rebut armament d’Iran ni classes d’odi.

Més ens val a tots que aquesta guerra acabi abans que s’impliqui mig món i es converteixi en la guerra dels dos móns. Potser sí que és el que vol l’Iran musulmà i altres països de l’òrbita, però sigui com sigui recordem sempre que ells estan units mentre que Occident trontolla per tot arreu.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Tienes toda la razón Lluís. Estoy harto de la gente con palestina al cuello. Muchos no saben ni lo que significa, esta de moda, la lleva mi amigo....

Muchos han leído poco sobre el conflicto y se dejan llevar por lo que ven en las notícias....

Palestina no son unos santitos....

No puc escriure en català quan estic emprenyat Lluís, espero em comprenguis :D

Carlo Gallucci ha dit...

Curiosament, una de les meves reflexions sobre aquest conflicte s'hi assembla. Lleigeix-la al meu blog!

http://piensaquetepiensa.blogspot.com/

(Publicitat encoberta XD)

Anònim ha dit...

Fino Lluis!!!


abrazo!!

Unknown ha dit...

Opino exactamente lo mismo!!!!

Por una vez...

Más respeto por la única democracia de oriente próximo

Anònim ha dit...

És curiós que hi hagi gent que s'autoproclami d'esquerres i a l'hora defensi Palestina!! Com bé dius, aquesta doble moral fot riure!!

Anònim ha dit...

Sabeu que Israel és el país del món que més vegades incompleix resolucions de Nacions Unides? Per acabar amb el terrorisme d'uns quants, es necesari matar 1.500 prersones, bombardejar l'edifici de NU i una escola? Israel utilitza la lluita antiterrorista com excusa per expansionar-se. Al segle XXI hi han maneres molt més subtils d'acabar amb el terrorisme. I és molt fàcil dir que tots els musulmans son terroristes. Una mica de serietat amb el tema si us plau!
Francesc

Anònim ha dit...

Poder hauríem d'ésser més crítics amb la ONU. Avui dia, és complicat acabar amb el problema d'Israel, especialment tenint en compte que existeix una ideologia de base totalitaria que està seduïnt a molta gent del món islàmic, creant un discurs victimista i beligerant, antioccidental i antisemita. Avui el món té un greu problema, i aquest és el terrorisme de base islàmica, que actua a Israel, però també a la resta del món.