16 de gener del 2009

L’aposta del moment

Ramon Tremosa serà el candidat de CiU a les properes eleccions europees i segur que aconseguirà el que es proposa Convergència. Alguns han criticat que un independentista que va oposar-se al retallat estatut sigui la cara de la veritable Catalunya a Europa.

Doncs bé, amb aquesta aposta sobiranista CiU aconseguirà el que el bon senyor Guardans no ha pogut aconseguir aquests anys. Milers de votants republicans es decidiran pel vot de la Casa Gran, els milers de vots que es van perdre amb Guardans tornaran a casa i la participació tornarà a pujar. Sí, pots oposar-te a un estatut retallat per un estat poc democràtic i ser convergent. Ja fa temps que estem cansats del colors gris que envolta ERC, estar tant a prop d’en Saura i d’en Montilla han provocat que aquell color tant repetitiu de les autopistes, aquell color que veiem sovint quan anem a 80 km/h per una autopista buida, o quan anem a 40 km/h els dies de “contaminació”... sigui el color del nostre mal govern.

És hora d’apostar per Tremosa i per CiU, que els republicans vegin que estem descontents i que el pacte nacionalista que Puigcercós proposava a Europa s’ha de segellar primer a la nostra estimada Generalitat.

Article publicat al diari Avui el 21 de gener del 2009