24 de març del 2009

14 internacionals cedits en el moment més complicat

S’apropa el final de la temporada i el Barça segueix viu a les tres competicions més prestigioses del món; la Champions, la Lliga espanyola i la Copa del Rei d'Espanya. Ara que és quan els jugadors haurien de prevenir lesions i procurar dosificar els minuts de joc, l'oportuna Federació Espanyola (FEF) ha obligat al lesionat Andrés Iniesta a viatjar a Madrid per confirmar la lesió muscular que li ha diagnosticat el Barça.

El mig campista blaugrana, que es va lesionar a l'adductor de la cuixa dreta durant el partit contra el Màlaga hauria de descansar i seguir el tractament a Barcelona, però no, la FEF pretén salvar el coll a Turquia amb un jugador lesionat, i així de pas pot col·laborar en la guerra contra el Barça.

A la llista de blaugranes convocats per les seleccions internacionals si sumen, apart d'Iniesta, Henry, Keita, Xavi, Piqué, Alves, Messi, Martín Cáceres, Gudjohnsen, Hleb, Eto'o, Touré i Busquets. Alguns d’ells tornaran als seus paisos amb ganes de jugar i portar els colors de la seva selecció, altres però, aniran obligats deixant la passió pel futbol al club on treballen.

Ja fa temps que la Federació del país veí pretén eclipsar grandeses futbolístiques com la de la Selecció Catalana. Sovint fa la punyeta a la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i aquesta no hi pot fer res, però amb el Barça és diferent. El Barça té el poder suficient per plantar cara a la FEF i si cal lluitar per a que si els espanyols volen gaudir dels nostres jugadors, o bé paguen o bé miren els partits de la nostra veritable selecció.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Iniesta resisteix!

Anònim ha dit...

Si com tu dius els obliguen a anar-hi... pues que renunciin, com va fer Oleguer...si no ho fan serà perquè no volen, no?

Anònim ha dit...

Primero Iniesta no es catalan es Castellano-Manchego que a algunos se les olvida. Segundo, ningun jugador va obligado a la selección, Oleguer que es un perroflauta renuncio y no fueron los geos a buscarlo a su casa
Por ultimo, en la celebración de la Eurocopa vi a los jugadores catalanes celebrandolo como los que mas. Es mas Xavi grito ¡VIVA ESPAÑA!

Anònim ha dit...

mientras no puedan escoger entre la selección catalana o la española, nunca sabrá si le elección es sentida, o por que no les queda otra, es como decirles o pan o nada, puede que si les das o pan o fruta cojan fruta, pero como España tiene un montón de complejos por su historia, y su realidad actual, pues mira, mejor no dejamos selecciones no vaya a ser que…. No me veo a ningún tio de tejas, Washington, California, etc etc, que no ame a USA, y se plante hacer una selección a parte, por que es un país sin complejos al que sus ciudadanos quieren.

Anònim ha dit...

Visca les seleccions Catalanes!!És una vergonya no tenir representació nacional