17 de març del 2009

Baltasar l'autoritari, un incompetent que parla

El Conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha tornat a fer gala de les seves aptituds comunicatives i un cop més se li ha vist el llautó. El conseller que fa mesos planejava un transvasament secret , qui volia usurpar terrenys privats per que no sabia com gestionar l’aigua del país, qui creu encara en els règims totalitaris, en el comunisme més vermell... ha tornat a patinar.

Ara en Baltasar ha trobat la solució a la picabaralla jurídica que mantenen els propietaris de Torre Negra i l’ajuntament de Sant Cugat. Sí, ha trobat la solució per que en Baltasar és el Conseller de Medi Ambient de Catalunya i és molt xulo.

Suposo que en Saura li ha fet creure que amb només 281.474 vots a les passades eleccions autonòmiques – CiU va ser la força més votada amb 928.511- ja pot creure en el seu ideat país de pandereta comunista. Així ho ha cregut i el passat dilluns va exposar la solució "final" per al conflicte de Torre Negra. El conseller proposava “integrar Torre Negra dins el parc de Collserola i s’ha acabat el tema”. Així de rotund és el conseller, així d'autoritari li agradaria ser al senyor Baltasar.

Fa gràcia que la quarta força política catalana tingui més poder que CiU, que li triplica el número de vots. És sorprenent també, que en una democràcia un incompetent arribi a la Conselleria de Medi Ambient i doni solucions que obvien el diàleg.

Article publicat al Tot Sant Cugat la setmana del 28 de març

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja se sap.... Els comunistes s'apropien de qualsevol cosa quan menys t'ho esperes!!! La veritat és que sí, és una llàstima que individus tan pobres d'esperit i amb tan poques virtuts professionals ens estiguin governant... M'agradarà veure qui acaba indemnitzant a la propietat; dubto que la Generalitat se'n fagi càrrec. Ja poden dir missa doncs.