24 de juny del 2009

El votant de les CUP el volem a Reagrupament

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha decidit que no es presentarà a les properes eleccions al Parlament. No hi haurà per tant una altra formació independentista a la cursa dels escons i per tant, el missatge de RCat cada dia és més viable.

Durant un any el partit de Joan Carretero haurà de treballar de valent per captar el votant independentista que es declara d’esquerres i que simpatitza amb les CUP. Alguns dels seus votants ja diuen avui que no se’n refien del líder de RCat per tendir cap a polítiques de dretes, aquests però hauran de saber entendre que Reagrupament pot ser plenament transversal, de dretes i d’esquerres i amb la independència com a objectiu prioritari.

A Reagrupament hi ha lloc per tots els independentistes i el partit està disposat a repetir-ho fins a l’avorriment. Ara doncs és el moment d’obrir els ulls i mirar cap a l’horitzó. Replantejar la política catalana serà una tasca conjunta i enriquidora ja que per primera vegada en un mateix partit hi tenim persones neoliberals, marxistes, conservadores, socialistes... totes amb el convenciment que la política catalana s’ha de regenerar.

Les llistes obertes que plantejarà RCat seran una bona eina per evitar la catàstrofe abstencionista que poc a poc impera al nostre país. La unió de votants esquerra-dreta serà la millor lliçó que podrem donar al món per demostrar que la consciència nacional preval per sobre de simples detalls que ens han anat dividint tots aquests anys.