8 de desembre del 2009

Any 2010

Començar un any nou no és només acostumar-se a veure un número diferent al calendari. S’apropa final d’any i això per alguns és un fet estèril, per a altres és l’hora de comptabilitzar i fer balanç mentre que per a altres és l’ofec de no haver complert cap dels objectius proposats el cap d’any passat.

El 2010 serà un any dur on econòmicament i professionalment serà difícil progressar. Aquest nou any començarem la cursa amb un llast pesat a l’esquena però només la il·lusió i les ganes d’arribar a la meta faran que els nostres objectius es vagin completant un a un, amb la família, els amics i totes aquelles persones que estimem al nostre costat.

Seran temps per generar noves idees i buscar millors camins. Cap crisi econòmica ni cap entrebanc podran fer que el 2010 no sigui un bon any, el teu any, el nostre any, l’any que vulguem. L’any, com la sort, s’ha de treballar dia a dia i només depèn de tu arribar a final d’any amb un balanç positiu.

1 comentari:

Jordi Montaña ha dit...

17'6% d'IVA, la previsió del PIB segueix en estancament i una destrucció de més de 300.000 llocs de treballs. Així ho va anunciar la vicepresidenta segona, titular d'economia, Elena Salgado fa uns mesos... Si més no, encoratjador. Tot un repte. Tot i això, felicitats amb Meanings és un exemple d'emprenedoria.