17 de febrer del 2010

Els ajuntaments tiraran del carro?

Modificar l’empadronament dels immigrants a Vic, les consultes independentistes a centenars de municipis, proposar Barcelona per acollir els Jocs d’Hivern, premiar amb diners als bons conductors a Puigcerdà o oferir formació ocupacional a nous aturats de Gavà, són algunes de les iniciatives proposades per ajuntaments catalans per sortir de la crisi.

Poden ser més o menys encertades però totes les propostes són raonables i s’han de tenir en compte ja que s’enfronten a la crisi econòmica que s’ha convertit en una guerra on gairebé tot s’hi val. Els ajuntaments del nostre país han estat, són i seran els petits impulsors del progrés de la nostra nació, actors imprescindibles per reflotar el país.

En aquests moments on és difícil poder agafar-se a possibles salvadors és hora de repensar estratègies i tirar endavant. És per això que cal oblidar els colors i les tendències per anar tots a una i fugir d’aquesta crisi astoradora.
Burberry, per exemple, ha anunciat que tancarà les seves oficines a Barcelona i acomiadarà a 300 treballadors. L’empresa creu que per garantir el seu futur a llarg termini “ha d’alinear la seva activitat” i tancar les oficines de Barcelona; és qüestionable però s’ha de respectar.

Dia rere dia apareixen noves empreses que fan reducció de plantilla i els seus treballadors protesten i carreguen contra els empresaris. Ara han de saber que el seu destí no depèn de cap empresa, sinó del govern que no sap governar, de les propostes que no beneficien al país, dels polítics corruptes, de l’estat que no deixa existir ni aixecar cap... a tots ells cal escridassar abans no mori l’última empresa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cert,però hauries de dir que les iniciatives pioneres sempre provenen de municipis catalans.

Ricard ha dit...

La última empresa morirà si seguim essent part d'Espanya. Independència