24 de març del 2010

Adéu-siau, Mayor Oreja o Partido Popular?

Ens estem acostumant a veure com hi ha polítics que fan malament la seva feina i ningú els destitueix. A Catalunya patim constantment les pífies d’Iniciativa i altres socis de govern, i al sud dels Països Catalans tenim els bandarres del PP enfangats fins el coll mentre els seus tentacles ataquen, xulescos, un dels jutges que els fa posar més vermells.
Ara però qui l’ha dita grossa ha estat el portaveu del PP al Parlament Europeu, Jaime Mayor Oreja, que ja no només és protagonista d’una pífia laboral sinó que és objecte d’unes declaracions imperdonables que li han de costar el càrrec.

Jaime Mayor Oreja ha declarat que “a Catalunya es governa amb els socis d’ETA”, fent referència a ERC. Aquestes declaracions, que semblen sortides de la boca d’un periodista coix, les diu el portaveu del PP a Europa un dia després d’afirmar que ETA i José Luis Rodríguez Zapatero, són “aliats potencials”.

Fins on pot arribar la pixada fora de test d’aquest dinosaure de la política més casposa? Fins i tot l’ex diputat del PP al Parlament català, Josep Curto, ha dit que Mayor Oreja “té les facultats mentals desequilibrades” per la bestialitat tan gran que ha dit. Ara però és el PP qui ha de moure fitxa i pronunciar-se si no vol que al nostre país acabi desapareixen el seu partit. Se’n anirà en Mayor Oreja o callarà còmplice de les obsessions malaltisses la direcció del PP?