1 de març del 2010

El PP, potser el pitjor mal espanyol

Com un gos afamat davant d’un tros de pa, brut i desesperat, el Partit Popular comença a mostrar el seu neguit per omplir-se la panxa i cercar un possible pacte per entrar a menjar a la Generalitat.

La cursa electoral no ha començat però els partits polítics ja estiren i comencen un progressiu escalfament. El PP que ja mou la cua i pretén festejar amb Convergència i Unió es pregunta si CiU convocarà un referèndum per la independència si Artur Mas arriba a ser president. El PP vol sucar pa però hi ha quelcom que no pot tolerar.

És conegut per tots que democràcia i llibertat són conceptes del tot inadmissibles pels cavernícoles del PP. És per això que el president del grup popular a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha criticat que CiU doni suport a les consultes independentistes (democràcia i llibertat). Aquest fet és l’únic que podria tirar enrere el desig Popular d’arribar a un pacte amb CiU.

Fernández creu que el veritable referèndum català és “com arribar a final de mes, si trobarà feina, si es podrà pagar la hipoteca...” i sí, aquests són els mal de cap que hem d’afrontar dia rere dia, problemes que seran més fàcils resoldre quan Catalunya s’hagi desempallegat del llast espanyol.

Dir que ara no és moment de parlar d’independència perquè hi ha crisi és amagar el cap sota l’ala i no voler veure la realitat. Fernández intenta desviar l’atenció i captar alguna simpatia dient que ara “hem de parlar de dependència i no d’independència, de com atendre a la gent gran, a les persones discapacitades...” , però vol dir que no ho podem fer tot?

El gos afamat té gana i serà capaç de tot per un tros de pa. Criticarà els seus rivals electorals, el govern central, el català i tot allò que té a veure amb la nostra existència. Replicarà, escridassarà, denunciarà i potser arribarà a mossegar, però fins hi tot el seu rival a Espanya, el PSOE, deixarà en evidència la seva actitud grotesca.

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha respost a les crítiques del PP en referència a la nova llei d’educació dient que “sempre garantim el dret de tots els ciutadans a parlar, expressar-se, i a ser atès i entès en totes les llengües que reconeix la constitució”, una simple declaració del gat socialista que demostra la tonteria del gos ronyós, sempre afamat i violent.

Article publicat a la web de Reagrupament.