13 de setembre del 2010

Vaga general; mals moments per escoltar sindicats

L’UGT i CCOO han avisat que l’aeroport del Prat s’aturarà el proper 29 de setembre. Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, secretaris generals d’UGT a Catalunya i de CCOO respectivament, han animat als treballadors de l’aeroport de Barcelona a sumar-se a la vaga general.

Orgullosos i segurs borden davant el proletariat la consigna per paralitzar l’economia. Clofolls per ser escoltats evidencien la foscor d’una societat que ja Ni vol treballar Ni estudiar. Són mals moments per escoltar les irresponsabilitats del germà dolent. En temps de crisi però, la paradoxa de l’egoisme obrer sempre apareix reflectit sota el paraigües sindical.

Contra la reforma laboral proposada pel govern d’Espanya, els dos líders obrers prediquen arreu de l’estat i exalten a crits els treballadors menys formats. Creuen que aturar l’activitat del Prat “és clau” per a canviar les coses, però el que aconseguiran és fer-nos més pobres a tots.

Diuen que “si el dia 29 és un èxit, el dia 30 les coses canviaran i el govern s’haurà de menjar aquesta reforma”. Possiblement el govern de Madrid haurà de refer la reforma laboral però mentre, la Comissió Europea seguirà creient que l’economia espanyola ha patit una recaiguda i continuarà vaticinant que serà l’únic gran país de la UE on l’economia seguirà contraient-se aquest any.

1 comentari:

jorge ha dit...

yo tambe anire a la vaga. No estic d'acord amb la política actual. Y convido a tothom a que es manifesti en contra de la reforma laboral y en contra del zapatero remendon y cabrón.

per una catalunya lliure.

Una abraçada.