22 de desembre del 2010

L’ajuntament a favor d’Espanya

L'Ajuntament de Sant Cugat no ha renovat la concessió del servei de recollida d'escombraries i de neteja viària a l’empresa santcugatenca TMA-Grup Sánchez, i ha permès la concessió pels propers dotze anys a l’empresa madrilenya Sufi, una filial del grup Sacyr Vallhermoso.

Durant més de 20 anys TMA ha treballat a Sant Cugat donant feina a centenars de veïns catalans. L’empresa familiar, nascuda als anys seixanta, ha crescut al costat de la nostra societat, ha viscut els canvis demogràfics i urbanístics i ha estat sempre present, al costat, trepitjant i caminant pels nostres carrers.

És trist que en un context on Catalunya cada vegada es referma més nacionalment, quan és més palès que l’Estat propi és econòmicament més viable, un ajuntament nacionalista prefereixi signar una concessió amb una empresa madrilenya abans que renegociar i arribar a acords amb la pròpia, la local.

Amb aquesta nova concessió més impostos dels santcugatencs aniran a parar a Madrid i l’espoli esdevindrà voluntari. Sufi, l’empresa que ha guanyat un concurs sospitós, segons alguns regidors de l’ajuntament, i que ha estat involucrada en el cas Gurtel,  segons Europa Press, El Correo o El País entre d’altres, ha obert un gran interrogant a Sant Cugat. Què s’amaga rere aquesta concessió?  

Article publicat al Tot Sant Cugat la setmana del 31 de desembre
Article publicat el 27 de desembre al Diari Avui
Article publicat a directe!cat

3 comentaris:

XescoArechavala ha dit...

Lluis estava cantat! El grup Sànchez ha tingut problemes i pleits varis amb l'ajuntament de sant cugat i estava cantat que no renovaria la concesió. Es barallaven per aproximadament 3 milions d'euros per feines fetes per Sánchez que l'empresa deia que no estaven incloses en la concesió i l'ajuntament que si. Total, que estava cantat que quan s'hagues de renovar la concesió plegaven. A més a més, sánchez no jugava net. Amb el tema dels imputats, va presentar una factura de 3.000 per la neteja de la seu del PP sense aclarir conceptes. Tot per afavorir al PP, aleshores a l'ajuntament. Per cert, la neteja la va pagar l'ajuntament, no el PP i si finalment el jutge condemana als imputats, aquests hauran de pagar al PP. Tot amb la col3laboració de Sánchez. Lluis, si no juguen net, a casa! Jo tampoc els hagués renovat la concesió!

Anònim ha dit...

Xesco, només per a la teva informació, dels 3M a pleit, d'1M ja s'ha dictat sentència a favor de TMA Grup Sànchez.

Abans de parlar, cal estar assebantat!

XescoArechavala ha dit...

Si llegiu bé el que he escrit, jo només he dit que s'estaven barallant per 3 M€ i que per tant estava cantat que no renovarien la concesió. Qui tingui raó, m'he la porta fluixa!