4 de gener del 2011

Construint l’Estat des dels municipis

El PP planteja presentar-se amb una marca blanca a les eleccions municipals catalanes del proper mes de maig. La presidenta espanyolista, Alicia Sánchez Camacho, creu que d’aquesta manera el seu partit pot créixer als municipis del nostre país. “Som la tercera força política a Catalunya, i no pot ser que tinguem només 284 regidors”, declarava a El Món a Rac1.

Camacho creu que per a ser un partit sòlid s’ha d’estar present als municipis i sap que amb les sigles del Partido Popular només podrà captar el vot dels catalans inadaptats, gràcies a déu, una minoria que tot i sorollosa segueix sent el símbol de l’auto marginació política.

La presidenta del Partit Popular de Catalunya creu que a les properes eleccions municipals el seu partit podrà millorar resultats. No és conscient que a les eleccions municipals el poble vota a candidats pròxims, a partits de la terra, amb missatges en català i amb propostes lliures que beneficiïn els habitants de Catalunya.

A la primavera, a les eleccions municipals, el poble ha de parlar clar per tal de fer recular  totes les formacions espanyolistes que treballen per la desintegració de la Catalunya catalana que volem construir. Els pobles han d’incrementar les reivindicacions per a que el nostre benvingut president, Artur Mas, tingui clar que l’àmbit que inclou “la major unitat del poble català” és l’Estat propi.

Si volem que la Generalitat convoqui un referèndum primer haurem de manifestar clarament que som majoria. Demostrar que la independència no divideix sinó que suma i que la millor manera de sortir de la crisi és auto gestionant-nos des de casa.

Article publicat el 8 de gener al Diari Avui.
Article publicat a directe!cat