15 de gener del 2011

Obrir la porta

Enganyats estan aquells que amb els ulls tancats es repeteixen que l’independentisme tanca, que el separatisme es mira el melic o que la secessió empobreix l’economia i la cultura d’un país com el nostre.

Ridículs són  aquells que per por a un possible boicot als nostres productes abaixen el cap, congelen la mirada i reconeixen el passaport espanyol com el seu.  Llegir ens farà grans i ens obrirà les mires. Llegir encara més ens farà romàntics i valents per ser el que volem i per a construir el que somniem, el que van anhelar els nostres pares i no van saber lluitar.

Independentistes catalans som els que volem existir al món sense renunciar a res. Sabem que per a construir la casa s’ha de començar pels fonaments, i potenciant els  productes, empreses i institucions catalanes només estem donant el primer pas.

Avui la porta segueix tancada i Catalunya és només un territori que no encaixa en un Estat inviable. Demà però,  podem obrir la porta i tirar pel dret. Serà d’aquesta manera quan tindrem la possibilitat de ser competitius al món que desafortunadament només ens veurà quan existim com a Estat.

Article publicat el 21 de gener al Diari de Sant Cugat.
Article publicat el 21 de gener al setmanari TOT Sant Cugat
Article publicat a
directe!cat

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els meus pares tampoc van saber lluitar per defensar el que els avis van conrear.

Anònim ha dit...

tot pare ha sigut jove,i tambè ha lluitat com ha pogut per millorar la societat,ara sou vosaltres els encarregats de saber tirar del carro,no jutjarlos i millorar la nostra societat catalana amb el vostre saber fer,i el que no han pogut conseguir ells lluitar-ho vosaltres a veure si os en sortiu millor.

Anònim ha dit...

LLuís, el que dius em sembla molt be, però i responen una mica al anonim que diu que no hem de jutjar els nostres pares (jo no els jutjo) però si que crec que nosaltres (i en aquest nosaltres implico la meva generació (tinc 62anys) hem de donar suport i empenta als joves perque junts ho puguen aconseguir, ja que els joves sols, no ho podràn aconseguir. Em de ser valents!!!!!!!! Ho podem passar malament.