11 de juliol del 2011

Respecte per Catalunya i el català com a llengua vehicular

Així de clar s’ha mostrat el ministre d’Educació espanyol, Ángel Gabilondo, al demanar “respecte” per Catalunya i el català, i al assegurar que a Catalunya “no es coneix el castellà pitjor que en altres comunitats”.

Gabilondo ha reconegut que tot i les sentències del TS favorables a incloure el castellà com a llengua vehicular a les escoles catalanes, cal tenir “respecte” per la decisió que el govern i les administracions autonòmiques hagin pres. Ha de ser “l’Estatut i l’administració catalana que estableixi i garanteixi l’ensenyament del català i el castellà” a les escoles, ha declarat.

Sembla que per a Gabilondo ha començat la cursa a les eleccions generals espanyoles i ja estigui fent campanya. Però sigui com sigui alguns socialistes insisteixen en seguir treballant per l’Espanya plurinacional i això sempre afavoreix el diàleg amb Catalunya.

És un fet, que negociar amb el PSOE sempre és més fàcil que amb els populars, però si volem respecte,  a les properes eleccions cal votar per un front netament català.

Article publicat el 16 de juliol al Diari AVUI
Article publicat a directe!cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquests sociates no ens sorprendran, sabem què pensen i què volen, peró sí sempre molt millor ells que els feixistes del partido popular