9 de juliol del 2014

Crear negocis a Sant Cugat del Vallès

Construir projectes empresarials sempre suposa dedicar innombrables esforços econòmics i personals, es creïn a Sant Cugat, a Barcelona o a la ciutat de Londres.

Quan els temps no són favorables per a segons quins negocis sí que ho són per a altres i és, doncs, en aquell instant precís, quan cal rumiar i trobar l’escletxa. Tocar la tecla i saltar a la piscina per construir allò que potser mai havies somniat, crear el teu propi projecte empresarial.

Aleshores, doncs, serà el moment d’emprendre somniant, i és aquí quan la ciutat de Sant Cugat juga un paper important. Tant el servei de l’Ajuntament, la situació estratègica al voltant de grans empreses, a tocar de la capital del país, el transport, el teixit empresarial, les seves infraestructures... faciliten que les empreses arrelin, creixin i comencin a donar fruits.

Per als emprenedors Sant Cugat és un bon punt de partida i associacions com Sant Cugat Empresarial exemplifiquen aquesta simple declaració. L’associació, que representa les micro, petites, mitjanes i grans empreses amb interessos a Sant Cugat, posa en contacte centenars de projectes empresarials que es retroalimenten i permeten un impuls de l’economia del país.

Molts emprenedors sovint senten que caminen sols però cal reconèixer que a Sant Cugat s’ha treballat, des del sector públic i privat, per poder acompanyar els empresaris que construiran un nou país. Se’ls dóna suport, se’ls assessora i fins i tot impulsa.

Des d’aquí m’agradaria felicitar totes les associacions, institucions, professionals, administracions... que dediquen el seu temps i recursos a encoratjar els nous empresaris.

Article publicat al TOT SANT CUGAT