3 d’agost del 2015

El plaer de crear

Pensar en com construir un somni és quelcom que a la majoria de gent li provoca plaer, li proporciona felicitat. Cada persona és diferent i té els seus interessos, projectes i somnis, però molts coincideixen en que el sacrifici, l’esforç per construir allò que desitgen, els provoca plaer.

Hi ha qui crea esperances oferint els seus serveis professionals, qui construeix habitatges, qui fa botifarres, qui construeix portals web... tots ells viuen amb passió el fet de construir i servir allò que els mou. En la creació hi ha autorealització, en la creació un pot ser millor.

La creació va íntimament lligada a l’acte d’emprendre perquè sense donar el primer pas, res no es construeix. La passivitat, el negativisme i la desafecció són enemics del plaer de crear, del viure amb il·lusió per construir, sí, una empresa, una família, un habitatge, una manera de fer, de viure, un Estat.
Fer per créixer, per deixar petjada, fer per existir i no viure envà. Això mateix és el que pretenem fer des del sobiranisme. Ens apropem a unes eleccions històriques per al país i conforme s’acosta la data anem rebent atacs que s’intensifiquen de forma gradual.

La majoria de catalans però, només volem allò que ens fa viure. Volem crear un nou Estat perquè ens il·lusiona la idea de crear. Ens agrada perseguir els somnis i treballar per atrapar-los. Som, en definitiva,  emprenedors de mena i l’únic que ens atemoreix és el conformisme i la poca ambició dels catalans que encara volen quedar-se a Espanya.

Article publicat al TOT Sant Cugat
Article publicat a directe!cat
Article publicat el 30 de juliol a EL PUNT AVUI