24 de juny del 2008

Camí a la realitat

El PP de Sant Cugat ha obert una porta que ja no es tancarà.

Poques vegades s’aplaudeixen les actuacions d’aquest partit espanyol quan afecten al nostre país, però avui estan d’enhorabona ja que és l’únic partit que a Sant Cugat respecta els drets dels ciutadans i vetlla per la propietat privada.

El PP de Sant Cugat s’ha abstingut a denegar el Pla d’Actuació Urbanística (PAU) d’en Núñez i Navarro a Torre Negra, una decisió encertada que demostra que no tots els partits santcugatencs es mouen pel populisme i l’aparador.

La líder del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, deia fa uns dies si “hem preguntat a la ciutadania si vol posar diners per protegir Torre Negra?”. El cas és que la llei i el sentit comú estan al costat del futur, i avui, propers a un temps de recessió econòmica la urbanització de menys del 17% del sector de Torre Negra és la millor opció per a donar feina a obrers, jardiners, arquitectes...

Els santcugatencs han de saber que no es pot okupar casa el veï dia sí dia també, els propietaris de Torre Negra tenen uns drets com a ciutadans que se’ls ha de reconèixer. Tothom ha de saber també que indemnitzar als propietaris d’aquest sector suposaria un endeutament de 400 anys si fos l’únic motiu del deute de l’ajuntament i si ens basem en una capacitat d’endeutament anual de 700.00 euros l’any.

Què fem doncs, amaguem el cap sota l’ala com han fet fins ara els partits de Sant Cugat, demanem que els ciutadans paguin per gaudir d’uns terrenys verds...?.

Els propietaris de Torre Negra pretenen urbanitzar un 16’77% de la zona i cedir el 80%, 150 hectàrees, a la ciutat. Sincerament, aquest camí no és el més encertat?.

Carta publicada al Diari de Sant Cugat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

totalment d'acord!