7 de juny del 2008

Moments per a somniar

Són moments de tranquil·litat per mirar endavant i pensar en el futur

Molts creuen que quan el Barça va malament Catalunya també hi va, i es que si mirem el panorama actual veiem que ERC pateix una divisió interna històrica, el tripartit no té raó de ser i no s’entenen ni amb la tercera hora de castellà ni amb com donar la cara després d’haver fet el ridícul amb la crisi de la sequera... tampoc tenim avui bones relacions amb els germans del govern valencià, que volen impulsar dues sancions més per l’emissió de TV3 al País Valencià. Air Berlín discrimina el català i sí, quan el Barça no va bé, Catalunya tampoc hi va.

El Barça és més que un club i ha de guanyar títols per a ser reconegut a tot el món, el Barça més que un club és una plataforma d’acollida nacional. Immigrants de tot el món arriben a Catalunya i simpatitzen amb el club, entren a formar part de la societat catalana molts cops empesos pel Barça, per que tenir el cor blaugrana uneix més que no pas separa.

Doncs bé, si posem pals a les rodes, si presentem mocions de censures als projectes més intel·ligents que ha tingut el Barça, si donem veu als amics dels criminals... no creieu que també estem fustigant el país? Ara estem en un moment important, s’han de fer fitxatges, perfilar la plantilla de la propera temporada, aixecar el país i deixar de tirar pedres a la pròpia taulada. El Barça pot ajudar en la construcció de la Catalunya catalanista, però s’han de fer canvis des de la tranquil·litat del club, mirant endavant i pensant en el futur. Avui el projecte de Joan Laporta és el que juga més net, el que creu més en el poble i el que ha de seguir triomfant.

2 comentaris:

eguellp ha dit...

Ep!
Sóc l'Enric, un jove de Valls, i tombant per aquest món de blogs he trobat el teu, i la veritat, l'enhorabona perquè està molt però que molt bé.

Totalment d'acord amb tu.

Jo penso que EI o Reagrupament.cat haurien d'haver guanyat als continuistes, sobretot perquè l'independentisme català no es mereix uns liders com els poltroners botiflers i venguts que hi ha al capdavant.

Calia un canvi, una remodelació, i no hi ha estat.

Com podem anar bé amb una ERC que interpreta -300,000 vots com una senyal de seguir subordinada a PSOE-PSC?

Si hagués sapigut que votar a ERC era el mateix que votar a PSC, segurament no m'hauria il·lusionat ni dipositat la confiança a un partit pseudoindependentista pseudorepublica de Espanya.


Bé, ja aniré passant. Salut!

P.S. Al País Valencià els costa 700,000€ veure TV3. Qui ho defensarà? El govern del PP vol tancar els repetidors, i els catalans del País Valencià són minoria... si ni els del principat no els ajudem amb la unitat nacional del poble dels paisos catalans, qui ho farà?

Apa salut!

Anònim ha dit...

Molt bones Enric!
Celebro que t'hagi agradat el blog. Crec que és una bona manera de poder expresar-se i comunicar principis polítics.
Sobre el tema d'Esquerra; encara tinc esperances de que s'escoltin en Carretero. Crec que avui és el projecte més interesant d'ERC i l'únic que pot conviure amb el pacte natural entre CiU i ERC.

Temps al temps i avere que passa. Gràcies i salut company!

Lluís FR