5 d’agost del 2008

Una història que mai acaba

Sovint el cinisme acaba deixant en evidència les actuacions del govern central. El passat cap de setmana l’ex etarra Iñaki de Juana Chaos va sortir de la presó i totes les alarmes es van disparar. Avui mateix a Barcelona els “cromanyons” de la Falange Española ja demanaven el cap de l’ex pres i repartien pamflets orgullin-se’n de ser persones irreflexives que no saben perdonar.

De Juana ha complert la pena per assassinat que se li va imposar seguint la llei de forma escrupolosa. Si tant defensen la llei, per que ara busquen alguna excusa per tornar-lo a tancar?. Dissabte la dona de l’ex terrorista va llegir una carta de benvinguda, una carta que se li atribueix l’autoria al propi De Juana i que ha provocat que l’Audiencia Nacional tornés a obrir diligències sobre aquest ja que possiblement ha enaltit el terrorisme.

No veu el govern que amb aquest estira i arronsa l’únic que aconsegueix és que la societat es crispi i es radicalitzi per les dues bandes? El govern ha d’ensenyar a respectar la llei, però és responsabilitat nostra saber perdonar. De Juana ha complert i vulguem o no es mereix respecte per a que demostri que la gent pot canviar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ull viu !!!

miquelet ha dit...

Per què diuen justícia, quan volen dir venjança?

Salut i felicitats pel teu blog.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord Lluís, s'ha d'aprendre a perdonar.

Anònim ha dit...

Jo crec que s'hauria de passar tota la vida a la presó, tant ell com les persones que l'han recolzat, ja sigui la seva família o els seus amics. Em sembla perfecte que la fiscalia faci tot el possible perquè aquest individu no surti al carrer. I això ho faig extensible a tots els terroristes, pederastes, assassins, i demés perles que tenim a les presons.